Pijnreductie


Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet u van uw arts uw zwakkere spieren verstevigen maar u kan nog moeilijk bewegen zonder pijn?

Met een EMS trainging kan u uw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voelt u al een merkbaar verschil.

Gratis proefsessie

Rug, nek & gewrichtspijn? Stijve spieren? Reuma?

Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet u van uw arts uw zwakkere spieren verstevigen maar u kan nog moeilijk bewegen zonder pijn?

Met een EMS trainging kan u uw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voelt u al een merkbaar verschil.

Pijnlijke gewrichten? Stijve spieren? Reuma? Artrose?

Dan kunnen wij helpen!

E-fit is een efficiënte hulp voor de aanpak van uw rugklachten, wanneer veroorzaakt door zwakke rugspieren en een slechte houding. Door middel van de E-fit pakken verstevigen we de brede rugspier, de onderrug en de dieperliggende buikspieren. Daardoor worden wervels en tussenwervelschijven ontlast met een snel voelbaar resultaat zonder enige gewrichtsbelasting. Bovendien worden verkrampte spieren losgemaakt.

Bij zware rug patiënten starten we de E-fit sessies passief om in een verder stadium eventueel over te stappen naar een specifiek rug verstevigende actieve sessie.

Door een nauwe samenwerking met de universiteit van Hasselt die de EMS technologie uittest is klinisch bewezen dat passief gebruik spier verstevigend werkt. E-fit is bovendien een medisch goedgekeurd toestel!

Passief en/of oefeningen

Na een intake wordt er bepaald of er geopteerd wordt om te starten met een passieve E-Fit behandeling, eventueel gecombineerd met de gespecialiseerde rugjas. Wanneer de pijnen gereduceerd zijn en de spieren voldoende versterkt zijn, kan er overgeschakeld worden naar actieve E-Fit sessies.

De oefeningen worden gecombineerd met de E-Fit full body pakken bestaande uit een broek, jas, arm- en kuitgordels waarin 20 e-pads verwerkt zitten. Onder deze pakken draagt u uw persoonlijke E-Fit outfit.
In 20 minuten worden de buikspieren, de borstspieren, de triceps & de biceps, de brede rugspieren , de onderrug, de gluteus, de quadriceps & hamstrings en de kuiten geactiveerd.

Er wordt gewerkt met rugverstevigende programma’s, schouder ontlastende oefeningen, … zonder te sleuren met zware gewichten en rekening houdend met uw probleem.

Bovendien zorgt de betere bloedcirculatie (door de E.M.S) voor aanvoer van meer zuurstofrijk bloed. Spieren hebben nood aan zuurstof om te functioneren.
Dit neemt de oorzaak niet weg, maar zal het genezingsproces wel ondersteunen.

Gratis proefsessie?

Benieuwd naar meer? Boek dan nu uw vrijblijvende proefsessie.